POLITICA DE RETURNARE

Returnarea produselor:

 Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumit de produsele primite, le poti returna. Este necesar doar sa ne anunti de intentia ta pe email (office.toystory@gmail.com) sau telefonic 0728433633.

Produsele vor fi returnate in maxim 14 zile in cazul in care ati primit produsul deteriorat sau defect; ati primit un alt produs decat cel comandat.

Produsele nu se despagubesc daca au fost folosite sau deteriorate dupa primire,daca prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.

Returnarea produsului se va face pe cat este posibil,asa cum a fost primit,cu toate accesoriile originale,etichetele si ambalajele lui.

Despagubirea se refera la inlocuirea produsului defect sau deteriorat, sau in cazul in care inlocuirea lui nu este posibila, returnarea sumei achitate de catre client sau, la alegere, inlocuirea cu un alt produs cu aceeasi valoare.

 In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor  atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele)  si noi iti vom transfera, contravaloarea lui in lei

Dupa caz,cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat. 

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi ramburs, nu se primesc.

Atentie!
 
In cazul in care coletul are urme vizibile de deteriorare va recomandam refuzarea receptiei.

Daca la primirea coletului observati deteriorari, scurgeri din colet, umezeala, zgarieturi, cu alte cuvinte daca suspectati intr-un fel sau altul ca este deteriorat, va rugam sa refuzati primirea lui pe motiv ca este deteriorat. Dupa semnarea de primire, coletul nu mai poate fi despagubit pentru deteriorare. Atunci cand semnati de primire, semnati faptul ca acel colet a fost predat/primit in conditii bune, ceea ce ne impiedica sa ii tragem la raspundere pe transportatori pentru proasta manevrare a coletului si sa ne recuperam valoarea asigurata.

Orice retur care nu va fi cauzat de Toy Story,va beneficia de un tarif fix de 20 LEI,aceasta suma fiind retinuta din banii rambursati conform returului.

In cazul in care comanda a beneficiat de promotia “Livrare gratuita”,cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Produsul pe care doriti sa il returnati se ambaleaza dupa cum urmeaza:

 • Se introduce produsul impreuna cu absolut toate componentele si accesoriile cu care a sosit in ambalajul original
 • Produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri )
 • in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul si produsul sa nu prezinte urme de deteriorari legate de impachetare.
 • ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dvs. orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Ambalarea produsului returnat cade in responsabilitatea clientului, indiferent de modalitatea de transport aleasa pentru retur.

  Numele (*)

  Adresa de email (*)

  Telefon (*)

  Numar factura (*)

  Produsul (*)

  Motiv retur (*)

  Am citit si am inteles termenii si conditiile de retur